Σχετικά  με εμάς

Η Frames Lab είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο της κατασκευής συστημάτων αλουμινίου! Με ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις και μηχανήματα προηγμένης  τεχνολογίας εξυπηρετεί ιδιώτες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα και πολλές χώρες του εξωτερικού!

Ο άψογος συνδυασμός της τεχνογνωσίας, ο μηχανολογικός εξοπλισμός και το καταρτισμένο προσωπικό, έχουν σαν αποτέλεσμα την δυνατότητα κατασκευής οποιουδήποτε προϊόντος αλουμινίου σύμφωνα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη και ανάγκες του χώρου.

Παράγουμε αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου στις υπερσύγχρονες, απόλυτα καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής μας. Η ανάπτυξή μας είναι συνεχής, Η εξέλιξή μας αδιάλειπτη.

Η  Αποστολή  μας

Η καινοτομία στην ειδική κατασκευή με κύριο υλικό το αλουμίνιο, ώστε να εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα με τις επιλογές για τον πελάτη, τον πελάτη που είναι και θέλει να είναι ο χώρος του τόσο μοναδικός όσο και ο ίδιος. Η ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των πελατών και του ευρέος κοινού για τα πρωτοποριακά προϊόντα αλουμινίου, που θα πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και θερμομόνωσης των επόμενων ετών, βασικό μας μέλημα.

 

Πρωτοποριακό σύστημα On Line διαμόρφωσης παραγγελιών

H Frames Lab πρωτοπορεί, με ένα άκρως εξελιγμένο και πρωτοποριακό σύστημα on line παραγγελιών και διαμόρφωση προϊόντων, παρέχει την δυνατότητα στο ιδιώτη και στον επαγγελματία να κάνουν την παραγγελία από  την άνεση του χώρου τους.

Διαμορφώνετε την παραγγελία σε ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον και σε λίγες ημέρες έχετε την παραγγελία στον χώρο σας έτοιμη προς τοποθέτηση!

Βιώσιμη  Ανάπτυξη

Κατασκευάζουμε και προωθούμε  θερμομονωτικά κουφώματα υψηλών προδιαγραφών θερμομόνωσης . Κατασκευάζουμε επίσης σκίαστρα κινητά και σταθερά, συμβάλλοντας στην σωστή σκίαση και εξαερισμό των κτιρίων. Επιπλέον πληρούν τις προδιαγραφές χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων με σκοπό την εξοικονόμησης ενέργειας.
Όφελος: τα παραγόμενα προϊόντα μας, συμβάλουν σημαντικά στην μείωση της απαιτούμενης ενέργειας για ψύξη-θέρμανση στα κτίρια που τοποθετούνται.

    Top
    elGreek